fbpx
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Ad Detail

For Sale Health/Beauty/Skincare

Absorbent c


Description
Price : $29 (Negotiable)
Type : Sell
Date : October 16, 2021
Condition : New
Saya nak share sikit bagus nya Vit C ni..😍
Well minggu ni cuaca mmg panas sgt..even malam pun tak berangin lgsg.
Saya mmg suka tido dalam aircond and bangun pagi mmg tekak akan kering .So pagi2 saya terus kemam Vit C Forever ni..
Alhamdulillah,mmg lega sangat tekak ni sebab kandungan vitc ni ada madu,betik,oren dan juga oat..mmg relieved sangat!!
Musim panas ni lagi perlu kita ambik Vit C dan juga minum air masak dengan banyak ya supaya tak dehydrated..
So kalau you guys rasa tekak perit tu boleh cuba vit c ni ..harga mmg mampu milik untuk 100bj..

Always remember to share JualTia.com to your friends!



Location
Similiar Ads
Top